8/24/09

mAlaZZZ

salam..
ari ni ketiga poser. Jam bru kul 11 lbh. Perut ni plak da muler rase lapar. Aduyy.. Smalam kat umah aku sahur gak ni kat umah sewa raser malas plak nk sahur. Pg jerk raser pening lak pale ni mayb effect dari ujan last friday kot.Pnat sangat ari ni tau tak tau nk watper. Teringat plak nk update blog ni.
hmmmm...
Biler r nk abis puasa mcm bdk2 plak aku ni kan tp ni r yg aku rase. Tringat kat mak r plak. Td along invite me buka kat umah dier tp x tau lg r..nt r..Tunggu gak balasan nyer..buka ngn dier pun ok gak.
ish..
Tp ni tunggu boy aku balik dulu.. lamer btul blik muar.. ni da rindu tauuuuu!!!
hopefully poser ni akn lebh berkat..hiiihii...
-kayangan-

1 comment:

S U G U S said...

sabar2..lapo je keje nye..gemok tak gak..

Hati ini Dan Hati itu